News.ua


Кулеба закликав партнерів не готувати Україну до найгіршого

Февраль 18
19:33 2023

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав партнерів, які підтримують України, вірити в неї, а не готувати її до найгіршого.

Про це глава української дипломатії заявив на Українському ланчі з нагоди Мюнхенської конференції з безпеки, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я дуже уважно слухаю багатьох друзів і я бачу, що нам треба подолати певну інтелектуальну пастку: коли ми підтримуємо, треба також вірити в Україну і не готувати Україну до найгіршого, бо щодня ми в Україні приймаємо багато рішень, які вимагають великої відповідальності. Майбутнє країни воїнів залежить від рішень, які ми приймаємо сьогодні, і ми знаємо, що таке бути обережними, але коли ви підтримуєте нас, не готуйте нас до найгіршого», — сказав Кулеба.

Міністр також застеріг, що без віри в перемогу не можна бути раціональним і системним.

«Ціна підтримки дорога, але війна, в якій ви будете залучені, буде набагато дорожче», — підкреслив також глава МЗС.

Читайте також: Китай виступає за мирні переговори між Україною та росією — Ван Ї

Кулеба виступав після новообраного Президента Чехії Петра Павла, який застеріг від ситуації, коли звільнення української території може призвести до надто великих втрат життів, та заявив, що з розваленою росією буде більше проблем.

Як повідомлялося, Мюнхенська безпекова конференція проходить 17-19 лютого. Загрози світовій безпеці, особливо у світлі агресії росії проти України, стали головною темою конференції цього року.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Руслан Ханумак получил отсрочку от мобилизации — причина

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua