News.ua


Кулеба відвідає з візитом штаб-квартиру ООН

Июль 17
11:23 2023

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба 17-18 липня здійснить робочий візит до штаб-квартири ООН в Нью-Йорку.

Про це повідомляє пресслужба МЗС, передає Укрінформ.

«17 липня глава української дипломатії візьме участь в міністерському засіданні Ради Безпеки ООН щодо агресії Росії проти України та заході високого рівня до 25-ї річниці Римського статуту Міжнародного кримінального суду», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 18 липня Кулеба виступить на дебатах Генеральної Асамблеї ООН щодо ситуації на тимчасово окупованих територіях України.

Міністр також проведе низку двосторонніх переговорів із іноземними колегами, керівництвом Програми розвитку ООН, а також поспілкується із групою постійних представників африканських держав при ООН.

Читайте також: «Спокійно, питання вирішене, ви будете в НАТО» — Кулеба про залаштунки саміту у Вільнюсі

Як повідомлялося, у понеділок, 17 липня, Радбез ООН проведе засідання міністерського рівня з пункту порядку денного «Підтримання миру та безпеки України».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В «Укрэнерго» раскрыли зарплаты топ-чиновников: цифры

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua