News.ua


Кулеба пожартував про пошук політичного притулку для путіна у Китаї

Октябрь 21
00:38 2022

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба припустив, що, залишившись на самоті, кремлівський диктатор володимир путін починає думати про політичний притулок.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це Кулеба сказав в ефірі національного телемарафону «Єдині новини», коментуючи інформацію, що путін начебто просив політичного притулку в Китаї

«Я думаю, що він (путін. – ред.) точно вже, коли залишається сам-на-сам залишається, то починає думати про політичний притулок», — зазначив глава української дипломатії.

Він також нагадав анекдот про російського бізнесмена, який прокидається після анабіозу у 2030 році в москві, виходить на повну хмарочосів вулицю і супердорогих машин і питає у двірника з годинником «ролекс» на руці про його зарплату, а той відповідає: «Нормальна в мене зарплата – 10 тисяч юанів».

Читайте також: Блінкен вважає, що путін впав у відчай

Як повідомлялося, радник Офісу президента Олексій Арестович в інтерв’ю російській журналістці Юлії Латиніній сказав, що, за наявними в нього даними, Путін утретє попросив політичного притулку у Пекіна, і там йому цього разу не відмовили. Однак натомість йому буцімто категорично заборонили застосовувати ядерну зброю.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

США вперше розмістять у Японії винищувачі-невидимки F-35

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua