News.ua


Костін у Мюнхені зустрівся із віцепрезиденткою Єврокомісії – говорили про викрадених росією дітей

Февраль 18
13:05 2023

Генеральний прокурор Андрій Костін під час візиту у Мюнхен обговорив із віцепрезиденткою Європейської комісії з питань демократії та демографії Дубравкою Шуїцею питання захисту прав та інтересів примусово депортованих росією дітей.

Про це Офіс генерального прокурора повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ. 

Як зауважили в ОГП, свого часу Шуїця особисто пережила трагедію війни та добре розуміє, через що сьогодні проходять українці. Генпрокурор подякував їй за залученість та підтримку.

Читайте також: Костін: Понад 99% воєнних злочинів рф в Україні мають бути розслідувані та покарані

«Ми робимо все можливе, щоб захистити права українських дітей, примусово депортованих до рф, та повернути їх додому», – запевнив він.

Як повідомляв Укрінформ, за даними неурядової організації Conflict Observatory, російська влада вивезла з України щонайменше шість тисяч дітей та займається їх «перевихованням», переважно в дитячих таборах.

Фото: Андрій Костін, ТГ

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Угорщина не перша країна, яка говорить про припинення вогню — Офіс президента

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua