News.ua


Костін розповів, скільки воєнних злочинів РФ реєструється щодня

Июнь 17
05:52 2024

Органи прокуратури від початку повномасштабної війни зареєстрували майже 130 тисяч воєнних злочинів РФ  — у середньому щодня фіксується 150 злочинів.

Такі цифри генеральний прокурор Андрій Костін навів у Фейсбуку, передає Укрінформ.

«Історичний Саміт миру об’єднав представників понад 100 держав та організацій заради спільної мети — відновити та зберегти справедливий мир. Для мене честь долучитися до дискусії на цьому саміті разом із відважними українцями, які пережили воєнні злочини, скоєні Росією», — йдеться у публікації.

На сьогодні прокуратурою зареєстровано майже 130 000 воєнних злочинів, що становить в середньому 150 злочинів на день. Кожні 10 хвилин Росія вчиняє злочин проти України та українців.

Читайте також: Зеленський: Результати Саміту передадуть Росії, потім побачимо — чи готова вона до закінчення війни

«Я щиро сподіваюся, що цей саміт зміцнить зусилля світової спільноти, спрямовані на припинення цих злодіянь. Це, зокрема, робота зі звільнення та повернення українських цивільних, незаконно утримуваних рф, та примусово депортованих агресором дітей» — додає Андрій Костін.

Як повідомляв Укрінформ, Швейцарія висловила готовність провести другий Саміт миру для України.

Фото: Андрій Костін / Фейсбук

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Туризм стає другим найбільшим експортом Японії після авто

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua