News.ua


Конференцію YES планують провести у Києві і Варшаві

Июль 11
22:19 2022

Цьогорічну конференцію Ялтинської європейської стратегії, де традиційно обговорюється майбутнє України, через російську агресію планують провести у Києві і Варшаві.

Про це в інтерв’ю Укрінформу повідомив експрезидент Польщі, голова Наглядової ради YES Александер Кваснєвський.

За його словами, цьогорічну конференцію організатори планують провести 8-10 вересня. Через складність із доїздом до Києва в умовах війни планується проведення першого дня конференції в українській столиці, а третього – у Варшаві.

“Можливо, перший день форуму буде в Києві, потім буде переїзд, і завершимо його на третій день у Варшаві, щоб запрошені гості могли на неї потрапити. Традиційно ми запрошуємо на неї представників України, розраховуємо, що приїдуть важливі гості з Європи”, — сказав Кваснєвський.

Читайте також: Бучу відвідали учасники Наглядової ради YES

Він додав, що війна може внести свої корективи, тому не має певності, чи вдасться реалізувати все задумане.

YES — форум, де обговорюється європейське майбутнє України в глобальному контексті. У межах форуму відбувається діалог між лідерами України, ЄС, США та інших частин світу. YES об’єднує лідерів від політики, бізнесу, представників ЗМІ, громадянського суспільства та експертної громади.

Конференція була започаткована у 2004 році, по 2013 рік щорічні зустрічі проводилися у Лівадійському палаці в Ялті. Після окупації Криму росією щорічні зустрічі YES було перенесено до Києва.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Ирина Билык прокомментировала смерть Антона Смецкого

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua