News.ua


Командування ВМС і ексочільник Сил спецоперацій США обговорили потреби українського флоту

Ноябрь 13
13:43 2023


Командування українських Військово-морських сил і колишній очільник Сил спеціальних операцій США адмірал запасу Уільям МакРейвен обговорили потреби українського флоту.

Як передає Укрінформ, про це Військово-морські сили Збройних сил України повідомляють у Фейсбуці.

«Зустріч з легендарною особистістю, ветераном американських Сил спеціальних операцій США адміралом запасу Уільямом МакРейвеном відбулася у дружній обстановці та включала в себе лекцію для майбутніх офіцерів Збройних сил України, що, безумовно, стало для них важливою подією, яка запам’ятається на все життя», — йдеться у повідомленні.

За словами віцеадмірала Олексія Неїжпапи, виховання лідерських якостей і відповідальності у майбутніх офіцерів є ключовим в їх формуванні як майбутніх командирів.

Командувач українських ВМС подякував представникам американської делегації за увагу та інтерес до українського флоту. Також слова вдячності були адресовані американському народові за постійну підтримку України у її боротьбі проти російської агресії. Керівник національних ВМС наголосив, що в умовах війни з Російською Федерацією, підтримка країн-партнерів для України є критично важливою.

Читайте також: Буданов зустрівся з екскомандувачем Сил спецоперацій США — говорили про ситуацію на фронті

У ході зустрічі іноземна делегація взяла участь у брифінгу щодо безпекової ситуації, також відвідала навчальні заклади Військово-морських сил, де гості ознайомилися з їхньою роботою. Окрім того, учасники зустрічі обговорили потреби українського флоту для підтримки подальшого сталого розвитку і набуття високого рівня спроможностей.

Як повідомляв Укрінформ, у ВМС пояснили, що довготривала пауза у застосуванні російськими військами крилатих ракет пов’язана з проблемами логістики, передислокацією ракетоносіїв та самих ракет.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зеленський нагородив ще 481 військового, 274 з них — посмертно

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua