News.ua


Канада продовжила дію COVID-обмежень для відвідувачів з Китаю

Февраль 05
00:02 2023


Канада продовжила дію часткових обмежень, які діяли під час пандемії COVID-19, для відвідувачів з Китаю, Гонконгу й Макао. 

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це оголосили в Агентстві громадського здоров’я Канади.

“Ми продовжуємо чинні заходи охорони здоров’я для мандрівників, які прибувають авіарейсами з Китаю, Гонконгу й Макао, незалежно від їх національності чи статусу вакцинації. Очікується, що ця вимога діятиме до 5 квітня”, — йдеться у заяві Агентства.

За чинними канадськими правилами, подорожувальники з Китаю, Гонконгу та Макао мусять в аеропорту показати негативний тест на COVID-19, зроблений не більше, ніж за два дні до відправлення. Пасажирів рейсів з усіх інших регіонів світу ця вимога не стосується. 

Читайте також: Канада викликала посла Китаю на зустріч через повітряну кулю

У відомстві додали, що вирішили продовжити дію обмежень через подальше суттєве зростання кількості нових випадків інфікування COVID-19 у Китаї та обмежені офіційні епідеміологічні дані, які надає влада країни.

Як повідомлялося, в грудні уряд КНР припинив сувору політику «нульової захворюваності» на COVID, яка супроводжувалася відстеженням контактів хворих та обов’язковим карантином. Пекін пішов на цей крок на тлі протестів у країні. На початку року про такі само обмеження на мандрівників з Китаю, Макао й Гонконгу оголосили у США.

Фото:Posh&Rock Life 

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

«Ми розуміємо, що на кону»: Мішель запевнив у підтримці України з боку ЄС

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua