News.ua


Гутцайт: Скандинави підтримали недопуск представників агресорів до світового спорту

Сентябрь 25
22:27 2022


Про свою чітку позицію щодо неприпустимості повернення росіян і білорусів до міжнародного спорту заявили Скандинавські спортивні організації під час щорічної зустрічі, що відбулася в Осло (Норвегія).

Як написав Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт на своїй сторінці у Facebook, допоки агресія проти України триває, питання їхнього повернення не може навіть обговорюватися, передає Укрінформ.

«Північні олімпійські комітети, Паралімпійські комітети і спортивні конфедерації закликали Олімпійський, Паралімпійський рух та всі міжнародні спортивні організації продовжувати демонструвати солідарність з українським народом та вимагати миру, підтримали рекомендації щодо недопуску до участі у міжнародному спорті російських та білоруських спортсменів і офіційних осіб та вважають вторгнення росії в Україну грубим порушенням міжнародного права», — зазначив Гутцайт.  

«Дякую за підтримку і незмінну позицію! Це важливо для нас. Представники країн-агресорів мають залишатися ізольованими від міжнародного спорту!», — наголосив Міністр.

Читайте також: Гутцайт: Серед звільнених з полону — футбольний арбітр, лікар-нейрохірург Дмитро Кубряк

Ознайомитись з текстом заяви Скандинавських спортивних організацій можна за посиланням.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Армія РФ за добу втратила в Україні 1170 військових і літак

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua