News.ua


Генконсул України зустрівся на військовій базі з міністрами оборони й зайнятості Канади

Март 06
02:31 2024

У канадському Едмонтоні відбулася зустріч генерального консула України Олександра Данилейка з міністрами оборони та зайнятості Канади.

Як повідомляє Укрінформ, про у Фейсбуку поінформував Данилейко.

“Чудова зустріч з міністром оборони Канади Білом Блером та міністром зайнятості Ренді Бойсонотом на військовій базі, де дислокуються підрозділи, які проводять тренування українських військових, в т.ч. в таких критичних напрямках як розмінування, що допоможе зберегти життя тисячам українських військових і цивільних”, — написав український дипломат.

Генконсул додав, що під час візиту на військову базу поспілкувався з військовими, подякував міністру Блеру за вагому підтримку, яку надає Канада Україні і ЗСУ, задля нашої спільної перемоги над російським злом.

“У свою чергу міністр запевнив, що Канада буде з Україною наскільки довго, наскільки це буде потрібно”, — зазначив Данилейко.

Читайте також: Міністр оборони Канади прокоментував можливість передачі Україні авіаракет CRV7

Нагадаємо: у лютому Канада оголосила, що закупить для України понад 800 сучасних дронів, частину з яких буде доставлено вже за кілька тижнів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Как правильно гулять — health info

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua