News.ua


Енергетика, транспорт, медицина: Шмигаль зустрівся з віцепрезиденткою Світового банку

Ноябрь 16
20:47 2022


Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час зустрічі з віцепрезиденткою Світового банку Анною Б’єрде обговорив підтримку держбюджету на 2023 рік, а також спільні програми в енергетиці, транспорті й медицині.

Про це прем’єр повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Обговорили підтримку держбюджету України на наступний рік. А також продовження наявних і започаткування нових спільних програм. Зокрема, у сфері енергетики, транспорту й медицини. Підкреслив необхідність запровадження механізму страхування військових ризиків. Це сприятиме відкриттю бізнесу та залученню інвестицій в нашу країну вже зараз», — написав він.

Водночас він зазначив, що під час зустрічі сторони торкнулися питань відновлення й модернізації України. Прем’єр зауважив, що висловив вдячність партнеру за проведення швидкої оцінки збитків для відбудови.

Читайте також: В Україні зосереджені поклади 22 з 30 корисних копалин, критичних для ЄС — Шмигаль

«Високо цінуємо допомогу Світового банку та особисту залученість пані Б’єрде у підтримку України. Це допомагає нам рухатися до нашої спільної перемоги!», — наголосив він.

Раніше повідомлялося, що під час виступу на бізнес-форумі щодо стратегічного партнерства у сировинній сфері Україна-ЄС у межах Європейського тижня сировини 2022, Шмигаль заявив про готовність України спільно з ЄС докладати зусилля для досягнення повної незалежності від російських ресурсів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

КАби влучили в термінал "Нової пошти" в Харкові: є загиблий і 9 поранених

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua