News.ua


Держдеп — про заяви Орбана: Росія повинна вивести війська з України

Июль 02
22:06 2024

США разом з НАТО дотримуються позиції, що будь-яка країна має докласти всіх зусиль, аби забезпечити повне виведення російських військ з усієї території України.

Про це заявив заступник речника Держдепартаменту США Ведант Пател, передає кореспондент Укрінформу.

«Ми і НАТО чітко заявили, що тут насправді є лише одне рішення: Російська Федерація просто має вийти з території України», — сказав представник Держдепу, коментуючи останні заяви прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана.

Пател підкреслив, що Росія є агресором, який посягає на територіальну цілісність і суверенітет України та нехтує Статутом ООН.

«Я залишу право відповідним країнам говорити про свою політику, але ми чітко заявили партнерам і союзникам по всьому світу, що будь-яка держава, яка має вплив або відіграє певну роль, повинна докласти всіх зусиль, щоб забезпечити повний вихід Росії з України», — зазначив представник Держдепартаменту США.

Читайте також: Зеленський про візит Орбана: Це чіткий сигнал про те, наскільки важлива єдність у Європі

Як повідомляв Укрінформ, прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан під час візиту до Києва у вівторок попросив Президента України Володимира Зеленського подумати над тим, щоб зробити паузу та припинити вогонь

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Стартувало бета-тестування електронного бронювання в додатку «Дія»

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua