News.ua


Державна архітектурна інспекція отримала постійного керівника

Июнь 09
18:17 2023

Державну інспекції архітектури та містобудування України (ДІАМ) очолив Олександр Новицький.

Відповідне рішення було ухвалене на засідання уряду 9 червня. повідомив представник КМУ у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Посада була вакантною з березня 2023 року.

Новицький увесь цей час був виконувачем обов’язків керівника ДІАМ. Крім того, у зв’язку з тимчасовим статусом, Новицький продовжував очолювати департамент сервісних послуг цього ж органу.

Трудова діяльність Олександра Новицького на державній службі

З 2013 року працював у Головному управлінні економіки Київської обласної державної адміністрації та Управлінні з питань власності Київської ОДА.

У 2014-2015 роках обіймав посаду головного спеціаліста відділу загального контролю Департаменту контролю за дотриманням реєстраційного законодавства Державної реєстраційної служби України.

З 2014 по 2017 роки працював в Головному управлінні юстиції у Київській області.

У 2017 — 2021 роках реалізовував антикорупційну реформу, працюючи у Національному агентстві з питань запобігання корупції (НАЗК).

В 2021 році доєднався до команди новоствореного органу виконавчої влади Державної інспекції архітектури та містобудування України. Виконував обов’язки Директора Департаменту сервісних послуг, а у 2022 році був призначеним на цю посаду.

7 березня 2023 року на засіданні Уряду було прийнято рішення про призначення Олександра Новицького тимчасово виконувачем обов’язків Голови Державної інспекції архітектури та містобудування України.

Нагадуємо:

Посада голови ДІАМ звільнилася 6 березня, у зв’язку з призначенням колишнього керівника — Семена Кривоноса, директором Національного антикорупційного бюро України.

ДІАМ була створена у грудні 2020 року й у вересні 2021 року замінила Державну архітектурно-будівельну інспекцію. Семен Кривонос очолював інспекцію з травня 2021 року.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Укрзалізниця призначила додаткові поїзди з Києва до Одеси та Харкова

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua