News.ua


«Без радянщини»: Зеленський представив нового керівника УДО

Июнь 24
14:34 2024

Президент України Володимир Зеленський представив співробітникам Управління державної охорони нового очільника відомства – полковника Олексія Морозова.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Президента.

Глава держави наголосив, що основне завдання нового керівника УДО – забезпечити, щоб в установі працювали тільки патріотично налаштовані фахівці.

«Окрім цього, управління потребує модернізації структури та роботи, щоби відповідати вимогам воєнного часу. У нового керівника є карт-бланш на зміни. Потрібні нові підходи до роботи з особовим складом – без радянщини», – наголосив Зеленський.

Ідеться про підвищення рівня бойової та мобілізаційної готовності особового складу й нові підходи до рекрутингу кадрів для відомства; удосконалення матеріально-технічної та навчальної баз УДО, зокрема створення власного навчального полігону та сучасного спеціалізованого Центру підготовки фахівців безпеки на базі Інституту Управління державної охорони, сказано в повідомленні.

«Звичайно, управління має бути очищене від усіх, хто обирає для себе не Україну або дискредитує Управління державної охорони. Ваше завдання – це безпека ключових інституцій нашої держави. Я дякую всім, хто виконує це завдання абсолютно сумлінно», – сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський привітав спецпризначенців ЦСО «А» із річницею створення підрозділу

Новопризначений очільник УДО подякував Президенту за довіру та зазначив, що виправдає її діями, а не промовами.

Морозов попросив присутніх підтримати трансформацію управління, зокрема реалізацію ініціатив, які він запропонує.

Як повідомляв Укрінформ, указом від 21 червня Президент Володимир Зеленський призначив Олексія Морозова на посаду начальника УДО.

Також глава держави призначив Романа Вихора та Олеся Шарана заступниками начальника УДО.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Єврорада підтвердила непохитну підтримку України — підсумковий документ саміту

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua