News.ua


Байден застеріг путіна від застосування ядерної або хімічної зброї в Україні

Сентябрь 17
04:10 2022


Президент США Джо Байден застеріг кремлівського лідера від будь-якої ескалації війни в Україні із застосуванням ядерної або хімічної зброї, інакше росія матиме серйозніші наслідки, а сам путін та його оточення стануть найбільшими ізгоями у світі.

Про це він сказав у інтерв’ю CBS Evening News, передає Укрінформ.

«Не робіть цього. Не робіть. Не робіть. Це змінить гримасу війни (в Україні – ред.) на щось, чого не було з часів Другої світової», – наголосив Байден, коментуючи відповідь на можливість росії застосувати хімічну або ядерну зброю.

Читайте також: Штати шукають альтернативу визнанню росії країною-спонсором тероризму – Блінкен

Президент США не уточнив конкретних кроків, які американська сторона застосує у відповідь, однак зауважив, що «наслідки» для росії, безумовно будуть.

«Це матиме наслідки. Вони (путін та його режим – ред.) стануть найбільшими ізгоями у світі, ніж будь-коли. І залежно від масштабу того, що вони зроблять, буде визначена відповідь», – сказав Байден.

Читайте також: Зеленський подякував Байдену за новий пакет військової допомоги

Як повідомляв Укрінформ, головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний та перший заступник голови Комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, генерал-лейтенант Михайло Забродський зауважили в статті для Укрінформу, що росія може втягнути світ у «обмежений» ядерний конфлікт в Україні.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Греції кількість льотних годин пожежних літаків зросла на 1260% порівняно з минулим роком

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua