News.ua


Байден відвідає Польщу з візитом 20-22 лютого — Білий дім

Февраль 10
22:06 2023


Президент США Джо Байден 20-22 лютого відвідає Польщу з візитом, під час якого підтвердить відданість Сполучених Штатів та інших країн щодо підтримки України, яка майже рік протистоїть повномасштабній російській агресії.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Білого дому, оприлюдненому у п’ятницю, передає Укрінформ.

«Президент Джозеф Байден-молодший відвідає Польщу з 20 по 22 лютого. Він зустрінеться з президентом Польщі Анджеєм Дудою, щоб обговорити двосторонню співпрацю, а також наші спільні зусилля щодо підтримки України та зміцнення стримування в рамках НАТО»,- зазначається в повідомленні.

Читайте також: У путіна немає жодного шансу — Байден

Зазначається також, що Байден зустрінеться з лідерами Бухарестської дев’ятки – групи країн на східному фланзі НАТО, «щоби підтвердити непохитну підтримку Сполученими Штатами безпеки Альянсу». 

Крім того, президент США виступить із промовою до річниці жорстокого та неспровокованого вторгнення рф в Україну. Він, зокрема, підкреслить, що Сполучені Штати продовжуватимуть підтримувати народ України стільки, скільки буде потрібно, підкреслили в Білому домі.

Читайте також: Зеленський — про звернення Байдена до нації: Вдячні за лідерство у допомозі Україні

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня в канцелярії президента Польщі повідомили, що президент США Джо Байден може відвідати державу найближчим часом.

У січні американські ЗМІ написали, що в Білому домі розглядають можливість візиту президента до Європи, який може бути приурочений до річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Фото: Daniel William McKnight

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Тищенко розбив два телефони, коли йому оголошували підозру

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua