News.ua


Чи можна взяти довідку про відсутність судимості онлайн?

Июль 03
07:32 2023

Перевірка людини на наявність непогашеної судимості є досить поширеною процедурою, коли йдеться про прийом на роботу в державні структури з підвищеними вимогами безпеки. Аналогічні перевірки використовуються у сфері інвестування та зустрічаються під час ділових переговорів з потенційними партнерами. Підтвердити відсутність судимостей можна за допомогою спеціальної довідки, яку видають у територіальних центрах МВС на території України. Але деякі люди намагаються використати підроблені довідки, у зв’язку з чим постає питання: «Як перевірити довідку про несудимість?». За допомогою аналітичної системи YouControl можна здійснити швидку та ефективну перевірку людини на відсутність судимостей. Крім того, система дозволяє отримати багато корисної інформації про юридичних та фізичних осіб. Більше інформації на тему можна знайти у статті за посиланням: https://youcontrol.com.ua/topics/yak-pereviryty-sudymist-osoby/.

Перевірка судимості онлайн за допомогою YouControl

Один із розділів досьє у системі YouControl присвячений даним про судимість громадян, яких ви хочете перевірити. Для виконання перевірки потрібно знати мінімум інформації — лише прізвище, ім’я та по батькові. Досьє буде підготовлено системою за кілька секунд. При цьому YouControl в автоматичному режимі звертається до 25+ державних баз даних та офіційних реєстрів.

За підсумками перевірки ви зможете отримати максимальний обсяг відомостей про людину, яка буде отримана з першоджерел. Усі надані відомості будуть актуальними на момент здійснення пошукового запиту. Додатковою перевагою YouControl є те, що ви зможете отримати архівні дані. Це дозволить дізнатися, чи не притягувалась людина до кримінальної чи адміністративної відповідальності раніше, чи не перебуває у списках санкцій або у розшуку.

Чому слід перевірити судимість, перш ніж встановлювати партнерські відносини?

Українське бізнес-середовище приховує у собі велику кількість різноманітних ризиків, які можуть призвести до значних матеріальних втрат, аж до повного банкрутства. Ділові відносини з контрагентами, які мають темні сторінки у своїй історії, значною мірою підвищують шанси виникнення проблем. За рахунок аналітичної системи YouControl ви у будь-який момент часу зможете отримати зручне та структуроване досьє, досконально перевіривши юридичних осіб-підприємців та фізичних осіб, оцінивши фактори ризику.

Перевірка на сайті МВС є найпростішим способом перевірки довідки про несудимість на її легітимність. Для цього потрібно звернутися до відповідного розділу бази даних МВС, яка працює в онлайн-режимі. Якщо ви хочете отримати більше актуальних відомостей, то найкраще скористатися можливостями системи YouControl!

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

ШІ спроектував ракетний двигун, що успішно пройшов випробування з першого разу

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua