News.ua


Запорізький автозавод запускає масштабне виробництво під час карантину

Апрель 02
01:18 2020

Запорізький автозавод (ЗАЗ) почне випускати захисні маски.

Як повідомляє AUTO-Consulting, в найближчі дні Запорізький автозвод (ЗАЗ) почне випуск захисних масок для потреб українських медустанов і населення. Пошиття виробів медичного призначення буде організоване на території складального цеху автозаводу, який зараз не функціонує.

Для випуску виробів медичного призначення ЗАЗ створює 200 робочих місць, що дозволить уже в найближчий місяць забезпечити 30% потреб України в захисних масках і засобах індивідуального захисту.

Нагадаємо, що аналогічне виробництво днями було запущено на заводі Lamborghini в Сант-Агата-Балоньєзе (Італія). До випуску виробів медичного призначення також перейшли підприємства PSA, Ford, Jaguar Land Rover і навіть Rolls-Royce.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Повысьте качество жизни с помощью реабилитационного оборудования для опорно-двигательной системы

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua