News.ua


Які автомобілі не бояться великого пробігу

Апрель 09
01:27 2020

Експерти склали ТОП машин, які не бояться великого пробігу. Для цього фахівці вивчили близько 15,8 мільйонів машин, які знаходяться на ходу. Таким чином найдовговічнішим транспортним засобом виявився Toyota Land Cruiser – майже 16% аналізованих позашляховиків з легкістю подолали 320 тисяч кілометрів.

Такі підрахунки можуть бути обумовлені скромним накладом моделі в Штатах: за минулий рік її придбало всього 3,5 тисячі чоловік. З результатом 9% за нею йде Toyota Sequoia, а показник Ford Expedition склав 5%. У цих машин показник на одометрі перевищив позначку в 300 тисяч кілометрів.

Також в ТОП потрапили Chevrolet Suburban з результатом 4,9% і Toyota HighLander – 4,2%. В середньому, кількість машин всіх брендів, які після 300 тисяч кілометрів залишаються на ходу, склало всього 1%.

Серед кросів середніх розмірів кращий результат показала Toyota 4Runner (4%), а серед невеликих – Honda CR-V (1%).

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Миша Романова снялась в новой фотосессии

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua