News.ua


В Україні вперше за 30 років відремонтують трасу національного значення

Март 29
02:51 2021

У рамках програми «Велике будівництво» розпочалися ремонтні роботи дороги національного значення Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль.

Частина дороги від обласного центру до межі з Івано-Франківською областю не ремонтувався ще з 1990-х, інформує www.tenews.org.ua.

Зараз на відрізку дороги проводиться середній поточний ремонт. Розпочалося фрезерування старого дорожнього покриття, далі дорожники зроблять нову основу шляхом холодного ресайклінгу, і укладуть вирівнювальний шар асфальтобетону завтовшки 10 см, а також і 5-сантиметровий шар щебнево-мастильного асфальтобетону.

Крім цього, передбачається встановлення бар’єрного огородження, установка освітлення та влаштування тротуарів з бруківки у межах населених пунктів.

Крім того, під час ремонту також відремонтують два мости, забезпечать безпечні умови руху на ділянках з крутими поворотами, на спусках та підйомах встановлюватимуть спеціальні дельта-блоки.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Венесуела відновить переговори зі США про скасування санкцій

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua