News.ua


В Україні в покинутому сараї відшукали рідкісний американський маслкар Dodge Charger Daytona

Апрель 01
14:50 2020

У старому сараї на Закарпатті виявили покинутим рідкісний Dodge Charger Daytona 1969 року. Всього випустили лише 503 таких авто, пише ТопЖир.

Dodge Charger Daytona – дорожня версія гоночного авто для NASCAR. Для високошвидкісних овалів автомобіль отримав обтічну передню частину і величезне антикрило. До речі, це перший в світі серійний авто з антикрилом.

Маслкар оснащений знаменитим 7,0-літровим V8 Hemi на 425 к. с.. Цей «Додж» прискорюється до «сотні» за 5,5 с, а його максимальна швидкість перевищує 250 км/год.

В Україні Dodge Charger Daytona потрапив у 90-х роках минулого століття. Місцевий житель купив його на заробітках в Канаді і привіз в рідне село. Правда, машина вже тоді вимагала значних капіталовкладень, а потім про неї і зовсім забули.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Канада виділить $58 мільйонів на розмінування України

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua