News.ua


В Україні можуть ввести нові дорожні знаки

Апрель 01
08:22 2020

Окрім соціальних справ, в яких компанія допомагає поставкою палива та грошима, публікує різні підбадьорюючі та стверджуючі проекти. На цей раз команда WOG створила серію віртуальних дорожніх знаків,де за основу взяті реальні офіційні знаки, але креативно адаптовані під гостру тему карантину.

Наприклад, знак «затори» доповнився повідомленням «уникайте черг», а зі знаків «дорожні роботи» і «пішохідний перехід» зникли зображення людей, бо всі зараз мають сидіти вдома. «Подорожі чекають всіх одразу після карантину. І чим сумлінніше дотримуватися умов карантину, тим швидше настане час пригод і поїздок», — розповідає Віталій Староминський, директор з маркетингу WOG.

Віртуальна серія «Добрі знаки WOG» поширюється у соціальних мережах. Всього адаптовано 6 дорожніх знаків.

Віталій Старомінський пояснює: “Всі в інтернеті бачили, як бренди змінюють свої логотипи, збільшуючи розрядку і додаючи меседж “Тримай дистанцію”. Ми теж могли написати W O G. Але ми мережа заправних станцій. Тому використали як інструмент креативу те, що близько нашим споживачами — дорожні знаки”.

Нагадаємо, в рамках карантин-кампанії WOG реалізував вже кілька проектів. З початку карантину по всій Україні були розміщені борди із закликом «Залишайся вдома» та порадами, як пережити карантин на позитиві. Вслід з’явився insta-челендж «Червона Рута Челендж». За його умовами учасники знімали відео, як вони миють руки протягом 30 секунд, наспівуючи Че-е-е-ерво-о-о-ону Ру-у-у-уту.

Слід зауважити, що на сьогодні мережа WOG приймає участь у декількох соціальних проектах під час карантину. Наразі компанія передала пальне для карет швидкої допомоги в обсязі 20 тис тон та разом із таксі-сервісом Uklon підтримала ініціативу #таксідлядонора від фондацій Донор Юа та Варто жити, забезпечуючи безкоштовний трансфер донорів до Центрів Крові в семи містах України.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Євросоюз в ОБСЄ: Ми посилюємо допомогу Україні у сфері оборони та безпеки

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua