News.ua


Українським автомобілістам нагадали про популярний штраф

Апрель 01
10:29 2020

Керування транспортним засобом з неосвітленим номерним знаком в темний час доби або в умовах недостатньої видимості є порушенням.

У разі першого порушення адміністративне стягнення становить 170 гривень. Повторне карається штрафом в 255 гривень або громадськими роботами на строк від 30 до 40 годин.

Крім того, за рішенням співробітника поліції, який складає постанову, транспортний засіб може бути заблоковано і евакуйовано на штрафмайданчик.

Важливо пам’ятати, що для цього інспектор в обов’язковому порядку повинен скласти акт огляду та тимчасового затримання автомобіля. Цей документ складається виключно в присутності двох свідків. Якщо поліцейський порушує дану процедуру, то затримання ТЗ є незаконним і підлягає скасуванню.

У тому випадку, коли водій може усунути несправність на місці, затримання автомобіля не застосовується.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Експерти підказали, як краще заблокувати спам на телефоні

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua