News.ua


Українська армія отримала нові бронетранспортери

Март 28
23:17 2020

Загалом контракт передбачає виготовлення і передачу армії 45 бронетранспортерів

Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені O.O. Морозова, що входить до складу ДК «Укроборонпром», передало міністерству оборони 4 бронетранспортери БТР-4Е з обсягу державного оборонного замовлення 2019 року.

Про це повідомляє пресслужба ДК «Укроборонпром».

im-0288.

«Більша частина працівників підприємства переведено у режим часткової роботи до кінця карантину, водночас, виробничі підрозділи, які виготовляють БТР, виходять на роботу в повному складі і продовжують забезпечувати війська надійною бронею», – сказав заступник гендиректора Концерну з бронетанкової, радіолокаційної та спеціальної техніки Ігор Фоменко.

Раніше, у грудні 2019 року, ХКБМ передало військовим 12 бронетранспортерів БТР-4Е.

Загалом контракт із ХКБМ передбачає виготовлення і передачу армії 45 бронетранспортерів БТР-4Е.

Нагадаємо, державне підприємство «Харківський бронетанковий завод» (ХБТЗ), яке входить до складу ДК «Укроборонпром», передало збройним силам України 13 одиниць модернізованої техніки. Військовим передали 10 танків Т-80БВ та три танки Т-64БВ зразка 2017 року. Всього ж Харківський бронетанковий завод виготовив 250 модернізованих бойових машин: 162 танки Т-64БВ зразка 2017 року та 88 танків Т-80БВ.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Ракетные атаки по Украине: справляется ли банковская система

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua