News.ua


Поліція встановила блокпости на в’їзді в елітне селище

Март 30
22:47 2020

Поліція встановила блокпости на в’їзді та виїзді в елітне селище Козин та село Лісники Київської області через карантин. На в’їзді та виїзді в ці населені пункти тепер перебуває поліція спільно з Нацгвардією і медиками.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці «Єдина громада». Люди, у яких діагностують коронавірус, не зможуть виїхати за межі цих населених пунктів.

Дивіться відео з Козина, де встановили блокпости:

Водночас в’їхати в них не зможуть жителі інших населених пунктів, в яких є ознаки гострих респіраторних захворювань.

Правоохоронці, які працюють на блокпостах, оснащені приладами для вимірювання температури. Її вимірюють у всіх водіїв, які перетинають блокпости.

Що відомо про перекриття руху в областях через коронавірус

  • У Чернівецькій області діє особливий режим в’їзду та виїзду до сіл, де почався спалах інфекції: Лужани, Великий Кучурів, Колінківці та Топорівці.
  • Чернівецька обласна комісія з подолання наслідків епідемії коронавірусу буде звертатися до державної комісії. На Буковині хочуть, щоб діяв особливий режим в’їзду і виїзду. Крім того, місцева влада ініціює повну заборону міжобласного пересування пасажирського транспорту.
  • Закарпатська область з 27 березня ввела жорсткі обмеження задля непоширення коронавірусу. Зокрема, у регіоні перекрили дві автомобільні траси, які зв’язують область з Львівською та Івано-Франківською областями.
  • На виїздах з Одеси вже встановили перші контрольні блокпости. Частину Овідіопольської траси біля ринку «Сьомий кілометр» уже перекрили.

карантин

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Повышенное внутричерепное давление: что делать

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua