News.ua


Названо найпопулярніші електрокари в Україні

Апрель 07
13:47 2020

В березні в Україні зареєстрували 409 транспортних засобів, що працюють виключно на електротязі. З цієї кількості легкових автомобілів – 386 шт. і 23 шт. – комерційні авто.

Про це повідомляє MMR з посиланням на Укравтопром.

Відносно минулого року реєстрації легкових електромобілів знизилися на 16%, а комерційних майже на 40 відсотків.

Таке падіння реєстрацій на ринку електромобілів пов’язано з тим, що його левову частку формують старі автомобілі, ввезені з-за кордону, постановка на облік яких в середині минулого місяця, в зв’язку з карантином, була припинена.

Лідером ринку електрокарів залишається Nissan Leaf. За минулий місяць 129 автомобілів цієї моделі (всі вживані) отримали українські номери.

На другому місці Tesla Model S, в заліку якої 47 реєстрацій. З цієї кількості лише один автомобіль був новим.

Третім за популярністю став Tesla Model 3 з результатом – 32 авто. (всі вживані).

Старі Volkswagen е-Golf придбали і зареєстрували 19 українців, стільки ж реєстрацій і у комерційного Renault Kangoo ZE, і це четвертий результат.

Замикає березневу п’ятірку найпопулярніших легкових електромобілів на українському ринку – Audi E-Tron. За місяць 17 електричних Ауді, всі нові, знайшли в Україні своїх власників.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Юрий Ткач рассказал, как похудел

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua