News.ua


Навигатор завел безрассудного водителя прямо в реку

Октябрь 07
18:36 2019

Рухаючись по прокладеному навігатором маршрутом, не слід повністю відключати власний мозок, якщо, звичайно, він у вас є. В іншому випадку ваш автомобіль може несподівано відправитися у вільне плавання по річці.

Водій фургона Ford Transit, що належить до однієї з комунальних служб англійського містечка Ріпон, вирішив повністю покластися на маршрут навігатора, який запропонував зрізати дорогу через «невеликий брід.

Брід в зазначеному місці дійсно був, але навігатор не врахував, що напередодні пройшли сильні дощі і річка помітно вийшла з берегів. Незрозуміло куди дивився водій, коли направляв свій авто в вируючий потік, який явно не виглядав дрібним бродом.

В итоге фургон оказался по стекла в воде с заблокированным внутри экипажем, состоящим из двух коммунальщиков и бульдога. Чтобы вытащить машину из реки пришлось задействовать бригаду пожарных и лебедку.

Читайте также: Маленькие дети угнали BMW и устроили ДТП (фото)

Если бы незадачливому драйверу удалось углубиться в реку еще на полметра, то автомобиль бы унесло бурным потоком и все могло закончиться куда печальнее.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Источник: www.autocentre.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Австралія збільшує фінансування військового флоту на тлі напруженості з Китаєм

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua