News.ua


Компанія АМАКО оголошує тендер на оновлення власного автопарку

Май 18
13:29 2018

Компанія АМАКО запрошує прийняти участь в першому етапі тендеру на поставку нових автомобілів Volkswagen Caddy Kasten та Skoda Fabia (або ж авто аналогічного типу) з метою оновлення власного автопарку та підвищення якості надання сервісних послуг. Всього планується оновити більше 100 автомобілів протягом 2-х років.

Розглядаємо всі пропозиції на заміну наступних автомобілів:
• Volkswagen Caddy Kasten – 20 одиниць або ж авто іншої марки аналогічного типу. До уваги беруться пропозиції лише з дизельним двигуном (комплектація: кондиціонер, підсилювач керма, електросклопідіймачі, мультимедійна система);

• Skoda Fabia – 10 одиниць, або ж авто іншої марки аналогічного класу. Розглядаються авто з бензиновими та дизельними двигунами, з комплектацією: кондиціонер, підсилювач керма, електросклопідіймачі, мультимедійна система, Hands free).

Вартість товарів повинна включати:
• доставку на склад Замовника, що знаходиться за адресою: Київська обл., Бориспільський р-н, с.Проліски, вул. Броварська, 2
• ВМД
• сертифікат відповідності
• акт огляду реалізованого транспортного засобу
• гарантійний лист
• інструкція з експлуатації

Заявки на участь потрібно надіслати не пізніше 31 травня 2018 року.
Період закупівлі першої партії автомобілів – ІІІ квартал 2018 року.

Вимоги до кваліфікації учасників та спосіб їх підтвердження
До участі в тендері приймаються компанії, які являються офіційними представниками з продажу автомобілів в Україні.

Для підтвердження кваліфікації кожен учасник повинен надати замовнику документально підтверджений досвід виконання аналогічних договорів (довідка на фірмовому бланку в довільній формі з підписом керівника або уповноваженої особи учасника з інформацією (дата укладання договору, номер договору, найменування контрагента) про виконання аналогічних договорів).

Всі заявки та заповнені анкети (форму анкети Ви можете завантажити тут) надсилайте на e-mail: [email protected]. За додатковою інформацією звертайтеся до центрального офісу АМАКО за номером телефону (044) 490-77-81.

Сообщение Компанія АМАКО оголошує тендер на оновлення власного автопарку появились сначала на Автоцентр.ua.

Источник: autocentre.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

2024 600 |

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua