News.ua


Хавбек Динамо хотів би стати Мессі на один день

Сентябрь 08
08:13 2017

Півзахисник київського Динамо Віталій Буяльський розповів про цілі на сезон, прощання з Ярмоленком, а також багато іншого.

"Які почуття від прощання з Ярмоленком? Якщо чесно, дуже засмутився. Все вийшло досить несподівано. Андрій багато років віддав Динамо, він дійсно був справжнім капітаном, людиною, який міг "завести" партнерів, згуртувати колектив на футбольному полі. Без Ярмоленко буде якось то сумно.

Ліга Європи? Чесно? Вранці, в день жеребкування, був впевнений, що нам попадеться Янг Бойз. Про те, хороша група, чи ні, зможу відповісти після закінчення групового етапу. Всі в команді зраділи такому жеребу. Першочергова мета — вихід з групи, а потім будемо поступово намагатися проходити по сітці плей-офф. З приводу виходу в фінал — а чому б і ні? У Динамо в кожному турнірі стоять максимальні завдання", — сказав Буяльський.

Крім того, хавбек також відповів на питання, в яку персону він хотів би перевтілитися на один день:

"Якщо брати когось із футболістів, то хотів би на день стати Ліонелем Мессі. Цікаво дізнатися, про що він думає і як проходить його день. А з нефутбольного світу, то президентом країни. Ось це мені було б дійсно цікаво!".

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що хавбек Динамо полетів підписувати контракт з новим клубом.

Фото: ФК Динамо

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Лубінець: Тяжкопоранені військові потребують належного захисту держави

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua