News.ua


Формула-1: Феттель вибачився перед Гемільтоном за інцидент в Баку

Июль 04
11:54 2017

Комісія ФІА повторно розглянула інцидент за участю Себастьяна Феттеля і Льюїса Гемільтона на Гран-прі Азербайджану і не стала додатково штрафувати спортсменів.

Представники організації були задоволені тим, що після ретельного розбору відеозаписів Себастьян Феттель повністю визнав свою провину і приніс щирі вибачення.

"Я б хотів пояснити все щодо інциденту в Баку. На колі перед рестартом Льюїс застав мене зненацька і я врізався в нього ззаду. Зараз, озираючись назад, я не вважаю що у нього були погані наміри.

В гарячці моменту я занадто гостро відреагував і хотів би безпосередньо вибачитися перед Льюїсом, а також вибачитися перед усіма людьми, хто дивився гонку. Я усвідомлюю, що своїми діями подав іншим не найкращий приклад. Я ні в якій мірі не хотів наражати Льюїса на небезпеку, але розумію, що своїми діями дійсно міг створити небезпечну ситуацію.

Я хотів би вибачитися перед ФІА. Я приймаю і поважаю рішення, які були прийняті на зустрічі в Парижі, як приймаю і штраф, який виписали стюарди Гран-прі Азербайджану. Я люблю цей спорт і маю намір представляти його таким чином, щоб бути прикладом для майбутніх поколінь", — йдеться в заяві Феттеля.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що лідер сезону Формули-1 протаранив суперника під час гонки.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Кэмерон Диас объявила дату выхода первого фильма после перерыва

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua