News.ua


Промоутер Ковальова розповіла про мету протесту на результат бою з Уордом

Июнь 21
16:56 2017

Кеті Дува, промоутер колишнього чемпіона світу в напівважкій вазі росіянина Сергія Ковальова (30-2-1, 26 KO), повідомила, що протест на результат реваншу з Уордом все-таки буде подано.

"Ми подамо протест просто для того, щоб зробити заяву про велику суддівської помилку. Далі вже спортивна комісія штату Невада буде вирішувати, чи захочуть вони робити якісь дії. Це виключно на їх розсуд. Зараз наші адвокати працюють над протестом, на це буде потрібно кілька днів", – розповіла Кеті Дува в коментарі Р-Спорт.

Нагадаємо, 17 червня американець Андре Уорд технічним нокаутом переміг в реванші росіянина Сергія Ковальова і захистив свої пояси. Команда Ковальова опротестувала результат бою з Уордом і атлетична комісія прийняла рішення за результатом бою Ковальов — Уорд.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Ковальов вимагає третій бій з Уордом.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Україна заслуговує на запрошення до НАТО — Зеленський

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua