News.ua


З’явилася інформація про кількість жертв у разі ядерного удару КНДР по Сеулу і Токіо

Октябрь 05
16:52 2017

З’явилася інформація про кількість жертв у разі ядерного удару КНДР по Сеулу і Токіо
У разі завдання владою Північної Кореї ядерного удару по Сеулу і Токіо, кількість загиблих може скласти більше двох мільйонів осіб. Як інформує replyua.net, така інформація була оприлюднена під час доповіді Майкла Загурека, експерта з Інституту США і Кореї при Університеті імені Джона Хопкінса, передає портал 38 North. У тому числі, відомо, що через атаку поранення можуть отримати не менше восьми мільйонів осіб. Такий сценарій є можливим, якщо Пхеньян завдасть удар усіма наявними в її розпорядженні боєголовками.
Більше того, у тексті зазначено,що зараз країна має у своєму розпорядженні 20-25 ядерних боєголовок потужністю 15-25 кілотонн.
У перших числах жовтня поточного року глава американського Держдепу Рекс Тіллерсон повідомив, що Вашингтон робив все для початку переговорного процесу з Пхеньяном, проте всі ці намагання не принесли жодного успіху. Офіційний представник Держдепартаменту США Хізер Науерт також наголосила, про неготовність КНДР до переговорів про мирне врегулювання. 3 вересня Пхеньян здійснив найбільш потужні за історію КНДР випробування ядерної зброї.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

БЕБ заявляє про ухилення відомого онлайн казино від сплати податків на понад мільярд

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua