News.ua


Журналісти Times назвали найбільш впливових людей в Інтернеті

Июнь 27
11:38 2017

Журналісти Times назвали найбільш впливових людей в Інтернеті
Видання Time утретє опублікувало перелік 25 найвпливовіших людей в Інтернеті. У список потрапили ті персони, які надають світовий вплив на соціальні мережі, а також здатні створювати новинні приводи, відзначає видання, інформує replyua.net. З політичних діячів в список увійшли президент США Дональд Трамп і російський опозиціонер Олексій Навальний.
Видання порівняло Трампа з письменником О'Генрі через його пости іронічного характеру в Twitter. Тепер же, зазначають в Time, їдкі висловлювання Twitter заважають його президентської кар'єри. Проте, Трамп є самим читаним світовим лідером в цій соціальній мережі. Попадання в список росіянина Олексія Навального видання пояснює тим, що він зміг пробити «інформаційну блокаду Кремля» за допомогою YouTube, а також «надихнув масові протести проти корупції».
До переліку також потрапила письменниця Джоан Роулінг, зірка американських реаліті-шоу Кім Кардашьян, співачки Ріанна і Кеті Перрі, американська модель і телеведуча Кріссі Тейге, сирійська дівчинка Бана Алабед, яка писала повідомлення в соціальних мережах з обложеного урядовою армією східного Алеппо і інші.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Задолженность за коммуналку в Украине: как оплатить частями

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua