News.ua


Хімічна атака в Сирії: Серед 72 загиблих 20 — діти

Апрель 05
14:20 2017

Хімічна атака в Сирії: Серед 72 загиблих 20 - діти
За останніми офіційними даними, кількість загиблих від газової атаки у сирійському місті Ідліб збільшилася до 72 осіб, серед яких є діти. Про це у середу, 5-го квітня, повідомляє інформаційне агентство «AFP» на сторінці у Твіттері, передає replyua.net.
Згідно з інформацією видання, в результаті хімічної атаки в Сирії загинуло 20 дітей. «Нова порція інформації: серед 72 загиблих в результаті газової атаки у сирійському місті Ідліб 20 – діти», — зазначається у тексті повідомлення. Як повідомлялося раніше, удар, в результаті якого було вивільнено токсичний газ, було здійснено по місту Хан Шейхун в центральній частині провінції Ідліб. Зазначалося, що люди загинули в результаті отруєння газом.
Різні джерела мають дві основні версії: атака була здійснена з використанням хлору або з використанням заріну. Пізніше також повідомлялося про те, що у лікарні, в якій знаходяться потерпілі від газової атаки, стався вибух в наслідок влучання ракети. Також варто відзначити, що сьогодні, 5-го квітня, Рада безпеки ООН збирає екстрене засідання, на якому буде обговорюватися повідомлення про хімічну атаку в Сирії, в результаті чого загинуло декілька десятків людей. За попередніми даними, хімічну атаку могли здійснити урядові війська Башара Асада.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Дуда переконував Трампа про необхідність підтримки України з боку США

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua