News.ua


Хакери попросили у НВО за вкрадені дані «Гри престолів» 7,5 млн дол. в Bitcoin

Август 13
16:26 2017

Хакери попросили у НВО за вкрадені дані «Гри престолів» 7,5 млн дол. в Bitcoin
Зловмисники, які напередодні викрали 1,5 ТБайта матеріалів із серверів НВО, висунули свої вимоги щодо викупу, інформує replyua.net з посиланням на Укрінформ.
Хакери хочуть, аби їм заплатили загалом 7,5 мільйонів доларів у Bitcoin. Інакше вони пригрозили, що будуть поступово зливати в публічний доступ телешоу каналу НВО, які ще не були показані в ефірі. Зокрема, раніше зловмисники вже викладали в інтернеті сценарій нового епізоду серіалу «Гра престолів» та телепередач, які ще не вийшли в ефір. Цього тижня західні ЗМІ розповсюдили інформацію, що нібито представники НВО запропонували кіберзлочинцям винагороду розміром 250 тисяч доларів за виявлення уразливих місць у кіберзахисту телеканалу.
Нагадаємо, минулого тижня у НВО викрали 1,5 Тбайта даних, серед яких були шоу, які ще не вийшли в телеефір, документальні фільми, власні кінофільми, сценарії, електронне листування, контакти та пілотні трансляції. Хакери, які і викрали дані НВО, зазначають, що щороку їм вдається заробляти 15 мільйонів на рік і тому вони прагнуть отримати половину власного заробітку.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

ВР має намір визначити Держспецзв’язку органом, що реалізує політику щодо забезпечення безпілотними системами та засобами РЕБ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua