News.ua


Влада Сирії віддає накази спалювати тіла померлих ув’язнених

Май 16
09:49 2017

Влада Сирії віддає накази спалювати тіла померлих ув’язнених
У Сирії на підконтрольній владі території почали спалювати тіла померлих ув'язнених. Як повідомляє replyua.net, на Заході вважають, що мова йде про новий факт злочину проти людини. За даними іноземних експертів, режим Башара Асада використовує масові страти для усунення своїх противників, вбиваючи в'язнів без суду і слідства. Аби приховати сліди цього жахливого злочину, в тюрмах встановили крематорії, тіла померлих спалюють, щоб від них не залишилося жодного сліду.
Свого часу Асада звинуватили в застосуванні хімічної зброї проти мирних жителів. Зокрема, у Заходу є точні відомості про появу крематорію у в'язниці поблизу Дамаска. Крематорій там з'явився ще в 2013 році. У цій в'язниці, імовірно, вбивають до півсотні в'язнів щодня. Це виходить понад 18 тисяч осіб на рік, або понад 50 тисяч за 3 роки. Відзначимо, що це попередні висновки, вони не є точною інформацією щодо кількості жертв. У тому, що ув'язнених вбивають масово, тому і встановили крематорій, щоб потім не знайшли доказів, в Держдепі США повністю впевнені.
За інформацією правозахисників Amnesty International, в тюрмах Асада діють трибунали, які виносять вироки про смерть протягом декількох хвилин.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Удар по Балаклії: кількість поранених зросла до 11

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua