News.ua


Вдалося уникнути багатьох жертв внаслідок спроби теракту в Луврі

Март 04
20:43 2017

Вдалося уникнути багатьох жертв внаслідок спроби теракту в Луврі
3 лютого о 10 годині ранку невідомий чоловік, озброєний мачете, спробував пройти до крамниці біля Лувру. Він напав на солдата біля в ходу в музей з вигуком «Аллах Акбар!», з посиланням на ТСН повідомляє replyua.net.
Нападник поранив солдата у голову, а той відкрив вогонь у відповідь. Наразі поранений у лікарні. Міністерство внутрішніх справ Франції визнало напад терактом. Поліція повідомила про затримання ще одного чоловіка. Його перевіряють на причетність до інциденту. Відвідувачів Лувру евакуювали. Музей закрили. «Нападник живий. Ним займаються рятувальники. Перевірено дві сумки, які він приніс із собою. Вибухівки там не було. Тобто багаж не був небезпечним. Проте атаку здійснив чоловік з агресивною метою. Він вигукував гасла, що змусило подумати про терористичну загрозу, яка могла стати ще серйознішою», — сказав префект поліції Парижа Мішель Кадо.
Як повідомляє радіостанція France Info, нападником виявився 29-річний араб, виходець із Єгипту на ім’я Абдалла. Французькі поліцейські зв’язалися зі своїми колегами в Єгипті аби з’ясувати чи знаходився затриманий у їхньому полі зору. Мер Парижа Анн Ідальго та прем’єр-міністр Французької республіки Бернар Казнев висловили подяку пораненому солдатові, що зупинив злочинця і тим самим запобіг багатьом жертвам.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Шанувальники Apple продовжують демонструвати широке використання пристроїв

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua