News.ua


В США побоюються кібератак з Росії

Май 12
08:11 2017

В США побоюються кібератак з Росії
Росія стає все більш агресивною в своїх кібератаки. Як повідомляє replyua.net, Вашингтон насправді має побоювання відносно Росії, тому що мова де про кібератаки. У цій справі російські хакери досягли успіху і становлять загрозу США. Звіт про загрозу російських кібератак оприлюднила Національна розвідка США.
За словами глави відомства Дена Коутса, розпочаті росіянами в минулому році атаки продовжаться, і стануть ще більш агресивними. Росія буде атакувати не тільки американські сайти, але і європейські, і країн в інших регіонах. «Російські хакери є великою загрозою для США», — йдеться в доповіді американської розвідки.
Раніше США звинуватили Росію в хакерських атаках і втручанні в президентські вибори. Розслідування триває. Росія спростовує свою причетність до атак, не вірить в них і президент США Дональд Трамп, який заявив приблизно наступне: «А ви Росію за руку ловили, щоб стверджувати її вину?». Кілька днів тому Трамп навіть звільнив главу ФБР, який попросив збільшити фінансування розслідування російського сліду в хакерських атаках на американські сайти в минулому році.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Криму загарбники розіслали вказівки прибрати з бібліотек книги про Голодомор та кримських татар

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua