News.ua


В ООН розповіли про сексуальне насильство на Донбасі

Март 04
18:42 2017

В ООН розповіли про сексуальне насильство на Донбасі
Мобільні групи Фонду народонаселення Організації Об’єднаних Націй зафіксували 203 випадки сексуального насильства, серед яких 43 випадки зґвалтування, які сталися з початку вторгнення російсько-окупаційних військ на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні на сайті фонду, передає replyua.net.
Як відомо, даний фонд працює з осені 2015 року в областях, які постраждали від російської агресії. Згідно з повідомлення Фонду ООН, близько 44 процентів постраждалих – це жінки віком від 25-ти до 36-ти років. Серед них жертвами сексуального насильства поза межами сім’ї стало 64% жінок. При цьому майже неможливо визначити, скільки з них відбулося на підґрунті сімейного конфлікту.
В той самий час у повідомленні відзначається, що близько у третині всіх випадків насилля жінки не змогли б впізнати своїх ґвалтівників. Крім того, зазначається, що жінки, які стали жертвами сексуального насилля під час збройного конфлікту фактично позбавленні можливості отримати підтримку від правосуддя. Як відомо, представники терористичних організацій «ДНР» та «ЛНР» регулярно вчиняють насилля над мешканцями непідконтрольних Україні територій. Періодично окупанти вчиняють насилля над жінками під час розбійних нападів.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Нацбанк знизив облікову ставку до 13,5%

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua