News.ua


В ООН прокоментували плани Трампа щодо припинення прийому біженців

Март 04
21:15 2017

В ООН прокоментували плани Трампа щодо припинення прийому біженців
В Управлінні ООН у справах біженців, а також представники Міжнародної організації з Міграції (МОМ) звернулися з закликом до адміністрації нового президента США Дональда Трампа не припиняти надання притулку для біженців, повідомляє replyua.net. У тексті оприлюдненої обома відомствами заяви підкреслюється велике значення запровадженої раніше програми переселення біженців, тому її продовження необхідне. Крім того, в заяві зазначається, що ще ніколи раніше мігранти та біженці не були в такому складному становищі, як зараз.
Автори звернення також наголосили, що США, завдяки наданню притулку біженцям, виграють двічі: країна рятує людей, які відносяться до найбільш вразливої категорії суспільства, а також надають їм можливість збагачення своїх нових суспільств. У зв’язку з цим, в ООН та МОМ висловили сподівання на продовження лідерської ролі США в даному питанні.
Зазначимо, що вчора американський лідер Дональд Трамп підписав указ, який призупиняє прийом біженців з Близького Сходу на 120 днів. За словами республіканця, метою даного документу є захист США від ісламських терористів. Трамп також закликав всіх, хто прибуває до його країни, з повагою ставитися до традиції США та до громадян, які там проживають.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Україна входить до десятки держав, де народ відчуває свій вплив на політику

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua