News.ua


В ООН передбачають ескалацію на Донбасі

Март 04
19:12 2017

В ООН передбачають ескалацію на Донбасі
Представники ООН побоюються, що в зоні проведення антитерористичної операції на сході України в будь-який момент може розгорітися повномасштабна війна. Про це розповів гуманітарний координатор ООН в Україні Ніл Вокер, передає replyua.net.
Лише протягом ескалації бойових дій в районі населеного пункту Авдіївки протягом десяти днів було зафіксовано більш ніж 40 тисяч випадків порушення режиму припинення вогню. За словами представника ООН, ситуація на Донбасі залишається вкрай нестабільною та може в будь-який час перетворитися у відверту війну. «Там не просто перестрілки. Там ведуться бойові дії. Вони можуть розгорнутися з новою силою у будь-який час», — зауважив він.
«Лише протягом кількох днів загострення ситуації в районі Авдіївки відбулася така кількість обстрілів, яка зазвичай відбувається протягом 1-2 місяців. Подібна ситуація не відбувалася ще з 2014 року, коли ЗСУ та сили бойовиків «ДНР» та «ЛНР» вели активні бойові дії під Дебальцевим та в районі Донецького аеропорту. І важливо не забувати, що це просто перестрілка, це звичайна війна, в якій є як мінімум дві сторони протистояння», — наголосив Вокер. Також він звернув особливу увагу на зменшення дистанції між ворогуючими сторонами заявивши,що це перша причина для загострення.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Пам’яті молодшого сержанта, бойового медика Миколи Угольнікова (позивний «Бізон»)

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua