News.ua


В КНДР не мають наміру зупиняти запуски ракет з супутниками

Март 04
20:14 2017

В КНДР не мають наміру зупиняти запуски ракет з супутниками
Влада КНДР заявила про наміри і у подальшому здійснювати запуски у відкритий космос супутникових ракет. Як передає replyua.net, відповідне рішення було прийняте під час засідання Трудової партії Кореї, хоча раніше РБ ООН прийняв рішення про заборону таких дій. У повідомленні, яке розповсюдили корейські високопосадовці, наголошується, що республіка планує у подальшому проводити запуск своїх супутників. Причому рішення щодо термінів та місця будуть приймати керівники партії.
КНДР, анонсуючи свої ракетні запуски та стверджуючи про плани реалізації державної атомної програми має намір налякати світове співтовариство. На переконання представників Радбезу ООН, у Пхеньяна з’явиться можливість використання своїх ракетних технологій для реалізації ракетних цілей, зокрема, розробляючи ядерні балістичні ракети.
Напередодні Нового року очільник КНДР Кім Чен Ин виступив зі зверненням до співвітчизників. Він повідомив про те, що процес підготовки до запуску міжконтинентальної балістичної ракети завершений. У зв’язку з такою заявою про певні побоювання заявила влада Південної Кореї.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Глава МЗС Естонії про ракетну атаку по Дніпру: Ми могли цьому запобігти, але не змогли

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua