News.ua


У звіті Freedom House Крим віднесли до Росії

Август 28
08:33 2017

У звіті Freedom House Крим віднесли до Росії
Експерти міжнародної правозахисної організації Freedom House опублікували власний звіт під назвою «Популісти і автократи: Подвійна загроза глобальної демократії», у якому незаконно анексований Крим віднесений до російської території, інформує replyua.net. Так, на карті Україну позначено як частково вільною країною, жовтим кольором, а Російську Федерацію та Крим – темно-синім, що свідчить про відсутність тут свободи.
За словами народного депутата Володимира Ар'єва, який очолює у Парламентській асамблеї Ради Європи, випадок, коли у Freedom House називають Крим частиною Російської Федерації, трапляється не вперше.
«Багато каже, що Freedom House дає оцінку не за країнами, а за територіями. Гаразд, проте яким чином виходить так, що Донбас експерти цієї організації вважають «частково вільним», оскільки його не виділили в окрему територію, яку уряд України поки що не контролює. Через це не може бути будь-яких відмовок – порушення принципів відбулося так чи інакше», — написав парламентар на власній сторінці у соціальній мережі. Нагадаємо, раніше у Freedom House віднесли анексований Крим до території, де дуже погана ситуація зі свободою слова.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Роузи Хантингтон-Уайтли затмила всех в полупрозрачном розовом платье

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua