News.ua


У Вірменії засмутили Кремль відмовою від офіційного статусу російської мови

Июль 18
19:48 2017

У Вірменії засмутили Кремль відмовою від офіційного статусу російської мови
У Вірменії не будуть давати російській мові статус офіційної, в порядку Єревана це питання не стоїть. Як передає replyua.net з посиланням на Sputnik Вірменія, про це заявив голова постійної парламентської комісії із зовнішніх зв'язків Армен Ашотян.
«Хочу знищити у зародку нездорові обговорення, які багато в чому виникли через помилки засобів масової інформації, які розповсюдили тільки пропозиція В'ячеслава Володіна, не згадавши про заснування вірменської сторони. Тим часом, я в ході виступу озвучив нашу позицію. Російська для нас — мова всесвітнього значення, але в нашому порядку немає і не буде питання про надання російській мові статусу офіційної і закріпленні його в Конституції », — сказав Ашотян.
Раніше на зустрічі з головою парламенту Вірменії Ара Баблояном спікер Держдуми В'ячеслав Володін запропонував владі Вірменії закріпити офіційний статус для російської мови в законодавстві республіки, щоб національні водійські права могли бути визнані на території Росії. Тим часом, у Кремлі не підтримали ініціативу депутата Костянтина Затуліна спростити отримання російського громадянства «носіям російської мови».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Північній Македонії проходять президентські вибори

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua