News.ua


У Ватикані черговий скандал через розбещення неповнолітніх

Июнь 29
10:59 2017

У Ватикані черговий скандал через розбещення неповнолітніх
В Австралії звинуватили в сексуальних домаганнях главу Секретаріату у справах економіки Ватикану Джорджа Пелла, інформує replyua.net. За версією працівників поліції, кардинал вчинив злочинні дії в австралійському штаті Вікторія, де Пелл служив в 1970-і роки. Імена потерпілих і деталі справи не розкриваються.
Австралійська католицька церква вже заявила, що Пелл категорично відкидає звинувачення і планує з'явитися в суд, щоб дати свідчення. Засідання суду в Мельбурні призначено на 18 липня. Раніше Пелла публічно звинувачували в тому, що він намагався домовитися про хабар, щоб приховати домагання з боку Джеральда Рідсдейл — священика, якого з 1993 по 2013 роки неодноразово засудили за злочини сексуального характеру проти дітей. У 2017 році Рідсдейл зізнався ще в 20 злочинах.
У 2016 році Пелл по відеозв'язку з Риму дав свідчення перед спеціально створеною комісією сексуальних злочинів проти дітей. Потім австралійські детективи допитали Пелла в Римі щодо злочинів у Баллараті, де жив Рідсдейл. Як зазначає ABC News, в ієрархії Католицької церкви Пелл варто третім після папи римського.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Сікорський не почув від колег по ЄС конкретних заяв щодо надання Україні систем ППО

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua