News.ua


У Туреччині в переддень референдуму заарештували десятки людей

Апрель 15
20:57 2017

У Туреччині в переддень референдуму заарештували десятки людей
Турецькі правоохоронці сьогодні, 15 квітня, заарештували десятки людей через підозру у терористичній діяльності, повідомляє replyua.net з посиланням на Укрінформ.
Таку інформацію поширюють місцеві ЗМІ. На даний момент відомо про 49 затриманих осіб. Поліцейські підозрюють їх у підготовці терористичних актів за день до того, як громадяни Туреччини вирішать долю конституційної реформи. Що цікаво, серед підозрюваних 41 особа є громадянами іноземних країн. Їх було затримано під час сьогоднішніх рейдів співробітників правоохоронних органів в декілька районів Стамбула.
Варто нагадати, що завтра, 16 квітня, в Туреччині відбудеться референдум, на який винесено питання щодо розширення владних повноважень нинішнього президента країни Реджепа Таїпа Ердогана та перехід до президентської владної системи замість парламентської. Вихідці з Туреччини, які живуть за межами батьківщини, вже проголосували при дипломатичних установах країни і результати наразі доправили вже до Туреччини. Раніше органи влади європейських країн забороняли турецьким урядовцям відвідувати свої території для проведення агітаційних зустрічей з турками. Також саму конституційну реформу в Євросоюзі піддали критиці, зазначивши, що вона наблизить країну до диктаторства.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

компанія Apple різко зменшує виробництво Vision Pro

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua