News.ua


У США назвали Іран головним спонсором тероризму

Июль 20
08:11 2017

У США назвали Іран головним спонсором тероризму
У американському Державному департаменті заявили, що Іран протягом минулого року продовжував залишатися «провідною державою-спонсором тероризму» і угрупування зберегли, які підтримує Тегеран, зберегли здатність представляти загрозу для США і їх союзників. Про це повідомляє replyua.net з посиланням на Радіо Свобода.
У новому звіті Державного департаменту США говориться, що Іран фінансує тероризм в регіоні через Іранський Корпус вартових Ісламської революції, Міністерство розвідки і безпеки і союзну організацію Хезболла. Ці «партнери, союзники і маріонетки» Тегерана грають роль в дестабілізації збройних конфліктів в Іраку, Сирії та Ємені. Крім того, як йдеться в документі, Іран рекрутує бойовиків з усього регіону в пов'язані з Тегераном шиїтські ополчення, які беруть участь в конфліктах в Сирії та Іраку.
Раніше влада Іраку спростувала інформацію про смерть лідера терористичного угрупування «Ісламська держава» Абу Бакра Аль-Багдаді, про що заявляв глава служби розвідки і контртерористичних операцій МВС Іраку Абу Аль-Басрі. За його словами, Аль-Багдаді і далі знаходиться на території Сирії, проте залишив межі міста Ракка.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В Італії розпочинається чемпіонат Європи зі спортивної гімнастики

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua