News.ua


У Сирії загинув ще один російський військовий

Август 28
19:12 2017

У Сирії загинув ще один російський військовий
У середині поточного року на території Сирії загинув ще один російський військовослужбовець Олександр Ягофаров, який є уродженцем Оренбурга. Як інформує replyua.net, про це місцевим ЗМІ повідомили родичі загиблого.
Видання зазначає, що автомобіль, у якому перебував Ягофаров, підірвався на фугасі 11 серпня. Тіло загиблого було доставлено до Оренбурга 26 серпня в цинковій труні. Вважається, що декілька разів Ягофаров брав участь у війні у гарячих точках, а поїздка до Сирії мала для нього стати останнім відрядженням, зазначили представники найближчого оточення загиблого.
Експерти Conflict Intelligence Team схильні вважати, що великий часовий проміжок між датою смерті Олександра і його похоронами (16 днів), а ще відсутність в анкеті в соцмережі «ВКонтакте» фотозображення, так чи інакше свідчать про службу Ягофарова в лавах Збройних сил Росії, говорять про те , що він міг бути одним з найманців приватної військової компанії «Вагнер». Факт похорон вчора військового був підтверджений подругою Ягофаровою Анастасією Кузьмич. Ще однин близький знайомого Руслан Миронов наголосив, що йому не було відомо військову кар'єру Ягофарова – свого часу він був байкером.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Дуда переконував Трампа про необхідність підтримки України з боку США

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua