News.ua


У Сінгапурі у Кім Чен Ина буде білий кітель, як у Сталіна

Июнь 09
19:21 2018

У Сінгапурі у Кім Чен Ина буде білий кітель, як у Сталіна
Завтра, в неділю світ дізнається два головних секрети поїздки вождя КНДР Кім Чен Ина в Сінгапур на зустріч з президентом США Трампом. Перша таємниця вже розкрита – пхеньянські хитруни, щоб збити всіх з пантелику, спочатку закинули дезінформацію про готелі, де зупиниться правитель. Говорили про стильний «Фуллертон», який перебудовали з поштамту, який був зведений на місці британського артилерійського форту. А товариш Кім, як життєлюб і шанувальник новітніх радощів буття, вибрав насправді «Сент Реджіс» — сучасний, скляний, з гаджетами. Розташований цей готель практично на Орчард роуд. Про це інформує replyua.net, з посиланням на Сегодня.
Тепер залишається, по-перше, з'ясувати – на чому прилетить в неділю владика КНДР в Сінгапур. Його Іл-62 в принципі може це зробити, але ходять розмови, що китайці підкинуть товаришеві Кіму щось більш вражаюче і надійне, а він, судячи з вибору готелю, хоче бути шикарним.
І, по-друге, — найголовніше. В якому прикиді з'явиться Кім Чен Ин в Сінгапурі. Його фірмова темна маоцзедуновка і широченні чорні штани чудо як гарні, але наряд важкуватий і занадто похмурий для тропіків. Кім влітку вже не раз фотографувався у себе на батьківщині в легкій білій сорочечці з короткими рукавами і в капелюсі в дірочку а-ля дорогий Микита Сергійович, але для історичного саміту це якось легковажно. Швидше за все в Сінгапурі у Кім Чен Ина буде білий кітель, як у товариша Сталіна.
Ошибка в тексте? Выделите ее мышкой! И нажмите: Ctrl + Enter
Срочно: Пользователей разозлило фото голой Волочковой Приєднуйтесь в Telegram

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В Італії розпочинається чемпіонат Європи зі спортивної гімнастики

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua