News.ua


У Радбезі ООН відмовилися приймати пропозицію Росії щодо миротворців

Сентябрь 09
15:42 2017

У Радбезі ООН відмовилися приймати пропозицію Росії щодо миротворців
В інтерв'ю журналістам видання «Укрінформ» постійний представник України при ООН Володимир Єльченко заявив, що члени Радбезу ООН не мають наміру підтримувати проект резолюції РФ щодо миротворчої місії ООН на Донбасі. Про це інформує replyua.net. «На сьогоднішній день фактично жодна з країн-членів Ради Безпеки ООН, за винятком самої Росії, не висловилися щодо підтримки цієї ідеї. Деякі країни просто промовчали. А більшість взагалі заявили, що немає ніякого сенсу саме у тому форматі, який запропонувала Росія», — заявив Єльченко.
Нагадаємо, що 5 вересня Москва направила керівнику Ради Безпеки ООН Текеде Алему і генеральному секретарю всесвітньої організації Антоніу Гутеррішу проект резолюції щодо розміщення на окупованому Донбасі миротворців ООН.
Трохи згодом Київ проінформував Організацію Об'єднаних Націй про власну точку зору з приводу миротворчого контингенту на Донбасі. Лист відповідного змісту передав генсеку ООН Антоніу Гутерришу і голові Ради Безпеки ООН постійний представник України в ООН Володимир Єльченко. Зокрема, Україна різко розкритикувала пропозицію Путіна щодо миротворців на Донбасі, назвавши це намаганням легалізувати перебування в Україні російських військ.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На фронті минулої доби — 101 бойове зіткнення

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua